Gå til hovedinnhold

Jeg er Hårføner-Bernaard

"Takk for teknologien. For brødristeren, oppvaskmaskinen, det trådløse nettverket, men aller mest for hårføneren. Den fine hårføneren med ion-kontroll. 1500 W i natta. For jeg er Bernaard med det lange, våte håret. Det lukter av Bernaard, fra det fine, lange håret. Vasker Bernaard håret? Bernaard vasker ikke håret, han bare føner det med den fine hårføneren sin. Men han liker hårføneren sin, Bernaard, den fine hårføneren." (Promo-utdrag av Fosse: Føn.)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?