Gå til hovedinnhold

Nittisekserne!

Nå er det virkelig på tide at vi snakker om noe annet enn sekstiåtterne, hordene av utilpasse velfødde etterkrigsvrak som ennå flyter omkring som miner på Norske-havet, klare til å detonere. Og i dette havet av forfalne miner er det nittisekserne manøvrerer sine skip. Alt blir så mye bedre når BI-generasjonen får makten (med strek under -en) og de siste flagrende gevanter er blåst bort med vinden, når Mållaget gurgler ektoplasma i sykesengen. "Vi er nittisekserne," insisterer Graf Beld, "et speilbilde av sekstinierne! Vi tasser i våtdrakt langs veiene!"

"Derfor," sier Karl Gustav, "skal vi utvikle DNA-kryptert dataoverføring. Du kan ikke lese e-posten din uten avgi en rykende fersk DNA-prøve. Og din genetiske kode utgjør krypteringsnøkkelen."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?