Gå til hovedinnhold

Men hvem i himmelens navn er Graf Welt?

Hvem er mannen  som subber i vei,
og mumler taust i den lange gang
og hvorfor er gangen så fryktelig lang?

Hvem sitter og ser på skjermen så stor
og røker mer for  sin gamle mor?

Hvem padler langs de snødekte fjellene?
Hvem fisker sin laks i bekken om kveldene?

Kommentarer

 1. Error: please type a comment.

  kommentar

  SvarSlett
 2. Sitting here in the middle of Africa and wondering what you guys are doing with the norweagian language....So is there any smusslesemy? I'm just curious

  SvarSlett
 3. det er en gåte!
  Er hr. welt pro-Israel?
  en hunk?
  don juan?
  homo?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?