Gå til hovedinnhold

Hvem er mannen på Aftenposten-bildet?

Hvem er det som befinner seg på Aftenpostens bilde i kveld? Det må være i nærheten av det stedet der politiet skjøt en voldelig fyr i foten. 

Mannen har et kamera med sånn fiffig telelinse som koster en formue. Hvem er denne mannen på det første bildet?Jeg tror at siden mannen har kamera, er han en annen fotograf (strålende logikk, ikke sant?). Vi har å gjøre med en Scanpix-fotograf (Kyrre Lien) som fotograferer en fotograf, eller kanskje en politifotograf? Kanskje er det Stein Gustav Wilhelmsen som kom der litt før Scanpix-Lien? Den Wilhelmsen som tok det andre bildet. Eller er det kanskje Markus Aarstad fra VG, som visstnok også var på åstedet? 


Det tror jeg ikke. Jeg holder en knapp på Wilhelmsen. Antakelig ringer han allerede til NRK når Lien knipser ham. Han snakker i alle fall i telefonen.Kilder kl. 01.00–01.15, 14. mars 2010
https://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3563527.ece#xtor=RSS-3
https://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7037225
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=594060
https://twitter.com/Maarstad

Kommentarer

  1. få tilbake den knall, påskegule bakgrunnen på sia di!
    På vegne av vannvittig mange: Stay golden, Ponyboy.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?