Gå til hovedinnhold

Iceleaf.NET™ når nye høyder

Dette sier forfatteren av b0trubicon. Man skal aldri, aldri være ved sin fulle fem når man skriver. Her er ypperlig fylleprat fra en superblogger på Iceleaf.NET™:

"Inngåelse av en hellig pakt for kr 1999. Smertefult for ei lommebok uten noe annet enn fluer. Det var herlig å få første pirring i ytterste storetåledd. Hun var min eneggede tvillingsøster samt ubeskrivelig. Vil ikke en sann journalist kunne ta det meste innover seg? Joda, dette er empirisk bevist. –Åhhhh, why do I spend this time at writing seher? –Tracy’s other pussy!"

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?