Gå til hovedinnhold

SV i Afghanistan

SV er kneblet av sin egen regjeringsmakt, og AP er og blir en konservativ maskin. Toskeskapen i Afghanistan er ikke et politisk tema engang siden de som burde kritisere, fortsatt klamrer seg til regjeringsspakene. Den kamelen SV svelger er en gammel amerikansk kamel som raper krigsretorikk og maktrumling. Hvis ikke Patreus virkelig slår på stortrommen og utsletter hele Talibans kommando, er opiumsgeriljaen snart tilbake med sin Heroin-Koran. Og da har alle soldatene, både norske, afghanske og amerikanske dødd forgjeves. SV har forholdt seg rolig til det faktum at Norge har svelgt en hel karavane av NATO-kameler, de tåpeligste konsekvensene av dumheten fra Washington. Venstresiden er sjanseløs om den ikke samordnes med reelle maktstrukturer som krysser landegrensene og sørger for at nasjonale partier ikke selger sine edlere deler for litt regjeringsglans.

Kommentarer

  1. Det er blitt et jævlig rot!
    Hvorfor skriver de OTAN? De kan like godt presentere akronymet på tysk, tyrkisk, norsk, italiensk osv. https://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1291432/Pole-dancer-claims-Berlusconi-Brazilian-hotel-room.html

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?