Gå til hovedinnhold

Æ vætt bæst

Hvorfor skal FrP på Dagsnytt 18 hver fordømte kveld? Greit nok at hver tredje nordmann har sympati med de storkjeftede "æ vætt bæst"-folkene. Tilbud om kurs til foreldre er stalinisme, sier bjefferen fra nord på Dagsnytt 18. Men å forby plagg på hodene til kvinner, det er helt greit. Hver tredje nordmann er nødt til å være komplett idiot!

Kommentarer

  1. La ikke fordommer stoppe deg Bernaard, slipp deg løs!
    Fraternizing reich Partei fremad, I WANNA EAT FUNGUS!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?