Gå til hovedinnhold

Tybring Gjedde

Kildekritikk er ikke Tybring Gjeddes sterkeste  side. Han sitter og føler seg støtt over en bok han ikke har lest. Forfatteren av Teodor Sterk, Jan Chr. Næsså, må være mer enn fornøyd.

Kommentarer

  1. Frp-tortur omtalt i revidert partiprogram:
    * ulydig kone sendes ned i slangekjelleren
    * ulydig kone må sitte naken i regnet en time eller to
    * sy fast en skritteller i låret hennes

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?