Gå til hovedinnhold

Bernaard finner FM v. 2.0

I løpet av denne helgen har redaksjonen i Bernaard.Iceleaf.NET fått kontakt med en hemmelig ordkløyver fra den ytterste høyrefløy. Det er kanskje litt merkelig at denne FM2 velger å snakke ut med Norges eneste hardline-kommunistiske nettsted, særlig siden sensuren gjør det umulig å publisere innholdet i denne FM2s forskrudde ideologi. Han forsøkte forøvrig å bestikke seg til usensurerte ytringer med fire Viagra-piller (se bildet).Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?