Gå til hovedinnhold

Bernaards valgomat

Denne valgomaten er meget innovativ siden den leser hjernebølgene dine og kalkulerer noen helt uomtvistelige retningslinjer for deg når du skal utøve din såkalte "borgerplikt".

Iceleafs superserver har analysert hjernen din, samt de politiske forholdene i kommunen og fylket ditt, og har generert følgende personlige råd:


- - - - - - - - - - - - - -
1. Du må ikke stemme FrP, KrF, Senterpartiet eller Høyre. Det går deg og dine etterkommere bedre om du stemmer blankt.
2. Vis sympati med de små og stem NKP, Rødt, SV eller Venstre.
3. Hvis du våkner før vekkerklokken ringer på valgdagen, kan du vurdere å stemme AP.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?