Gå til hovedinnhold

Dagsnytt18 | Helikopteret og gummibåten

Hvem er denne FrP-tullingen som kritiserer PST-sjefen på Dagsnytt18? Dialekten er sær, og han er visst fra Trøndelag. PST-sjefen skal gå fordi hun ikke danser i FrPs Schlagerparade (i media, altså).  Hun er nok ingen stor retoriker, men hun skal først og fremst lede de oppdrag som PST er tildelt. Åpenhet og mediashows er vel ikke PST-sjefens primære ansvar. Det skulle Storberget sagt.

Stanghelle-Årebrot tar som vanlig affære og går i vestlandsk munnhoggeri med Storberget. Det er virkelig transporten av beredsskapstroppen som er helt absurd. Hvem har ansvaret for at helikopteret var på ferie og at en sliten gummibåt var alt de hadde? Der stikker Stanghelle-Årebrot fingeren i tabbesåret.

Bernaard foreslår at når de sparker noen pga. gummibåten og helikopteret, sparker de Borten Moe i samme slengen. Han er jo en helvetes båndspiller og helt uimottakelig for dialog.

* Redaksjonen har forøvrig avgjort at Stanghelle og Årebrot opptrer så ofte i Dagsnytt18, at de med fordel kan omtales som "Stanghelle-Årebrot". Det er jo slik at den ene begynner der den andre slutter. De utgjør en slags kontinuum.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?