Gå til hovedinnhold

Trechinsky er Troika-tyven!
Dette er kanskje Troika-tyven. Jeg tror nok det er Troika-tyven. Jeg så ham på stasjonen med baggen full av Troika. Han strødde dem omkring seg. Det er nok Troika-tyven. Rett etter jeg tok dette bildet, gav han meg en håndfull Troika for å holde tett. Jeg blir sprø av sukker. Jeg blir sprø av Troika. Jeg er sikker på at dette er Troika-tyven.

Kommentarer

  1. Troika-mannen, en blid kar med samvittighetsfullt lynne, ville aldri kunne finne på å gjøre seg til en kriminell for et par esker troika-sjokolade.

    Trechinsky mistenker Bernaard for å være ute etter sjokoladedusøren. Bernaard var dessuten i nærheten av åstedet den aktuelle onsdagskvelden, og han er kjent for å kun ville spise laget med den røde bringebærgeleen. Han kaster faktisk de to andre lagene av trøffel og marsipan! Derfor trenger Bernaard store mengder Troika slik at han får nok bringebærgelé til en stor bolle med bringebærgelelag.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?