Gå til hovedinnhold

Bra tysk-norsk på Hallo i uken

Den tysk-norsken på Hallo i uken i dag får terningkast 7 av meg. Det var noe annet enn den #¤%/! pinlig-dårlige amerikansk-norsken.

I det hele tatt er de to-tre siste episodene gode.

Kommentarer

  1. Den fikk jg ikke med meg, men lo godt av Bergaans og Norway som gikk ut med advarsler om dunjakker med hål i foret. Det next, next thing innen produktutviklingen blir jakkke fóra med englefjær - lol

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?