Gå til hovedinnhold

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker.

Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?

Kommentarer

  1. Raketthjelp https://www.bygdeposten.no/lokal-sport/far-raketthjelp/s/1-43-5305398

    SvarSlett
  2. I og med at jeg fyller 60 år, synes jeg du burde fjerne dette innlegget. Tenk å ødelegge den gode stemningen på Internettet. Fy poi!

    SvarSlett
  3. Hvem har skrevet den geniale kommentaren, den før Cristin, eller er det Kristin, Clemet?! Bygdeposten er jo en festen å lese! Hilsen Reodor

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Operation Warp Speed???