Dagsnytt18 | Helikopteret og gummibåten

Hvem er denne FrP-tullingen som kritiserer PST-sjefen på Dagsnytt18? Dialekten er sær, og han er visst fra Trøndelag. PST-sjefen skal gå fordi hun ikke danser i FrPs Schlagerparade (i media, altså).  Hun er nok ingen stor retoriker, men hun skal først og fremst lede de oppdrag som PST er tildelt. Åpenhet og mediashows er vel ikke PST-sjefens primære ansvar. Det skulle Storberget sagt.

Stanghelle-Årebrot tar som vanlig affære og går i vestlandsk munnhoggeri med Storberget. Det er virkelig transporten av beredsskapstroppen som er helt absurd. Hvem har ansvaret for at helikopteret var på ferie og at en sliten gummibåt var alt de hadde? Der stikker Stanghelle-Årebrot fingeren i tabbesåret.

Bernaard foreslår at når de sparker noen pga. gummibåten og helikopteret, sparker de Borten Moe i samme slengen. Han er jo en helvetes båndspiller og helt uimottakelig for dialog.

* Redaksjonen har forøvrig avgjort at Stanghelle og Årebrot opptrer så ofte i Dagsnytt18, at de med fordel kan omtales som «Stanghelle-Årebrot». Det er jo slik at den ene begynner der den andre slutter. De utgjør en slags kontinuum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.