Norge: Det neste Tsjetsjenia?

Russisk bombeflyRussiske bombefly har igjen begynt å følge Norges grenser nedover kysten. Og russiske jagerfly suser mellom Norges oljeinstallasjoner og fyrer av av raketter i hytt og vær. Hadde det nå bare vært i hammeren og sigdens navn! Snart marsjerer de innover Finnmarksvidda fulle av nykapitalistisk faenskap. De kommer til å selge flat-TV-ene våre og skrape i lakken på de flotte bilene våre. Så tvinger de på oss Vodka, slik at alle bare blir fulle og tullete.

Dessverre er hæren vår for tiden på den andre sida av kloden for å redde amerikanernes verden. De soldatene som er igjen her, vil straks det lukter krutt, flykte inn i Sverige.

Og Jens Stoltenberg? Han setter sin lit til kongen og stikker av til Brüssel, hvor han alltid har ønsket å være. Der søker han støtte fra de egentlige vennene hans, europeere som ham selv, og ber dem sende Eurofighters til Norge. Det viser seg imidlertid umulig, siden Eurofighteren ikke kan operere under norske klimaforhold.

Kongen forsøker på sin side å ringe forsvarssjefen. Problemet er bare det at forsvarssjefen spiser hummer (i bar overkropp) med en internasjonal leverandør av hjelmer, og har skrudd av mobiltelefonen. Deretter blir alt stille og svart, siden russerne i løp av kort tid kopler ned all elektronisk infrastruktur i landet.

Amerikanerne? Nei, de har nok med sitt. Og dessuten vet de innerst inne, at mot russerne har de ingenting å stille opp med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *