Gå til hovedinnhold

Rettigheter ©

All content is satirical and no meaning should be derived from anything except this:


Creative Commons License


All material published on https://bernaard.iceleaf.net is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International, except posts which are marked with a ™ symbol. Re-use must be credited with bernaard.iceleaf.net and/or Bernaard Islöv.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Olympiske Kina

Ikke bare er det latterlig å løpe rundt med en fakkel og innbille seg at flammen er den samme hele tiden, særlig i Østen der man skulle tro at enkle buddhistiske sannheter var kjent. Flammen er egentlig aldri den samme. Det er også grotesk å observere knefallet for den nye guden som reiser seg tung, diktatorisk, Big Brothersk og barnslig i øst, som den digre babyen i Chihiro og heksene.

Tenketank bærer frukt: Clemet angriper det frie ord

Vi ser det igjen og igjen. Justisminister Anundsen ville helst slippe å gratulere varslere i Bergenspolitiet med Fritt Ord-prisen. AP og Høyre sprer sine militaristiske styreformer i offentlig sektor. Rektorer sier opp lærere med løse tunger. Uangripelige sjefer skal få ete seg allmektige fra havresekker. Og i dag på Dagsnytt 18 sitter Kristin Clemet og kritiserer Robert Mood for å ha sagt hva han mener. Lytt til det der. Hun er redd vi kan få for mange sånne som Mood. For mange!?

verken

En gang falt jeg i søvn. Da jeg våknet, var ingenting det samme, ikke speilet, ikke speilbildet, ingenting. 5.9.19