Trechinsky er Troika-tyven!

Dette er kanskje Troika-tyven. Jeg tror nok det er Troika-tyven. Jeg så ham på stasjonen med baggen full av Troika. Han strødde dem omkring seg. Det er nok Troika-tyven. Rett etter jeg tok dette bildet, gav han meg en håndfull Troika for å holde tett. Jeg blir sprø av sukker. Jeg blir sprø av Troika. Jeg er sikker på at dette er Troika-tyven.

En kommentar til «Trechinsky er Troika-tyven!»

  1. Troika-mannen, en blid kar med samvittighetsfullt lynne, ville aldri kunne finne på å gjøre seg til en kriminell for et par esker troika-sjokolade.

    Trechinsky mistenker Bernaard for å være ute etter sjokoladedusøren. Bernaard var dessuten i nærheten av åstedet den aktuelle onsdagskvelden, og han er kjent for å kun ville spise laget med den røde bringebærgeleen. Han kaster faktisk de to andre lagene av trøffel og marsipan! Derfor trenger Bernaard store mengder Troika slik at han får nok bringebærgelé til en stor bolle med bringebærgelelag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *