Våre prinsipper er så skinnhellige at … (Dagsnytt18)

Hvem er denne høyremannen fra Sørlandet som synes at Norge skal skite i andres elendighet? Er det Peter Skovholt Gitmark som er av den oppfatning at Norge ikke skal ha offisielle motforestillinger mot f.eks. umenneskelighet og tyranni? Så lenge Kina har fått færre fattige, skal ikke vi komme å belære dem om deres statlige terrorsystem. Hva i all verden går det av den mannen? Forsnakkelsen om at venstresiden har «skinnhellige prinsipper» viser hvor Gitmark er på vei. Han synker ned til herlig kapitalistisk verdirelativisme. Er lommebøkene fulle, må vi tåle fullstendig overvåking og undertrykking slik halvannen milliarder mennesker opplever i Kina. Skal vi la være å bry oss om det, siden de smiler på avisbildene?

Bernaard er opprørt over den stadig mer «verdi-løse» høyresiden. Og verre er det når frau Brötkörper kommer, og snakker om at staten ikke skal fremme verdier mht. likestilling. Dette er til å bli kvalm av. Disse Høyre-folkene er blitt en slags postmoderne verdirelativiserende  profeter med ex-phil-student-resonnementer i ermene sine.

2 kommentarer til «Våre prinsipper er så skinnhellige at … (Dagsnytt18)»

  1. Den røde tråden i reaksjonær mainstream politikk er at vi burde være villige til å forlate sivile friheter og ødelegge kollektive verdier slik som likeverd.

    Sosial demokratiske regjeringer angriper enhver form for kraft basert på elitistisk overlegenhet. Derfor skapes frykt, og dermed hat, mot demokratiet blant de nye herskende klasser.

    Etter tiår med eksport av demokrati med bruk av rå makt står vestlige regjeringer overfor… sin fulle rett i å fordømme tyranniet i Kina?!

    Motstanden fra den ikke lenge mer-globale herskende vestlige verden mot en ny herskende klasse i Asia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *